В Украине реформируют лесное хозяйство / Фото УНИАН

Державне агентство лісових ресурсів за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства планує включити до проекту Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО) «Консолідація лісової політики в Україні» питання реформування лісового господарства.

Про це повідомила прес-служба Мінагропроду з посиланням на результати зустрічі керівництва відомства з представником Регіонального офісу ФАО по Європі та Центральній Азії Раймундом Джелу.

Згідно з повідомленням, Джелу зазначив, що пропозицію Держлісагентства враховано, і необхідно лише узгодити технічне завдання на роботу міжнародних експертів з питань реформування.

Відео дня

Крім того, сторони обговорили необхідність включення напрацювань проекту «Консолідація лісової політики в Україні» до проекту стратегії реформування аграрного сектору економіки, ініціатором розробки якого є Мінагропрод.

Читайте такожУкраїна готує п'ятирічну стратегію розвитку сільського господарства

Як повідомляв УНІАН, Держагентство лісових ресурсів, яке перебуває в підпорядкуванні Міністерства аграрної політики та продовольства, має намір у 2015 році посадити ліс на площі 46 тис. га.

При цьому у 2014 році лісом було засаджено 50 тис. га, що є перевиконанням плану на 9%.