Фото УНИАН

Так Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко прокоментував виданню «Главком» майбутнє переформатування Кабінету Міністрів України.

Олексій Павленко підкреслив: «Команда міністерства, його управлінський склад буде працювати над реалізацією намічених планів і впровадженням реформ стільки часу, скільки це буде необхідно новому міністру. Раніше, в Мінагрополітики не було такої практики, каденції міністрів закінчувалися своєрідною точкою, кадровими змінами. Я не уявляю ніяких партійних інтересів, не є членом якої-небудь партії. Єдиний підхід, якого завжди дотримувався – технократичний. Він буде дотриманий у всьому, в тому числі і при передачі повноважень наступного керівника аграрного відомства».

Читайте такожУкраїнські експортери вже вичерпали річні квоти на безмитні поставки до ЄС цукру, кукурудзи та соків

Відео дня

Міністр Олексій Павленко також зазначив, що відставка Прем'єр-міністра України автоматично тягне за собою відставку всього уряду. При цьому він нагадав, що його заява про відставку ще раніше була подана до Верховної Ради України, вона зареєстрована і досі перебуває в парламенті. При цьому, Олексій Павленко не виключає можливості своєї подальшої роботи в урядовій команді нового складу.