Ілюстрація REUTERS

Президент України Петро Порошенко у вітанні працівникам сільського господарства з нагоди їхнього професійного свята, текст якого розміщено на його офіційному сайті, наголосив, що стабільна робота підприємств сільського господарства - це підґрунтя для продовольчої незалежності країни.

«Стабільна робота підприємств галузі є важливим чинником піднесення економіки та забезпечення надійного підґрунтя для продовольчої незалежності країни. Завдяки вашому високому професіоналізму продукція українського аграрного сектору є конкурентоспроможною на вітчизняному та закордонних ринках», - підкреслив Порошенко.

Президент висловив упевненість, що спільними зусиллями вдасться забезпечити подальший розвиток агропромислового комплексу, зміцнити національну економіку та процвітання України.

Відео дня

Читайте такожМінагропрод підвищив прогноз урожаю зерна до рекордних 64 мільйонів тонн

«Щиро зичу усім міцного здоров’я, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків в ім’я України», - додав глава держави.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, в свою чергу, заявив на своїй сторінці у Facebook, що для уряду розвиток сільського господарства є одним із головних пріоритетів на 2017 рік.

«Для уряду розвиток сільського господарства є одним із головних пріоритетів на 2017 рік, і тому у проекті бюджету ми передбачили, зокрема, підтримку для малих та середніх фермерських господарств і стимулювання технічної модернізації в аграрному секторі», - написав Гройсман.

Прем’єр побажав усім аграріям наснаги, якісних врожаїв і успіхів у роботі.