Фото УНИАН

Про це йдеться у повідомленні «Нафтогазу».

«Група (НАК «Нафтогаз України» - УНІАН) потребує підтримки у створенні міцних відносин зі ЗМІ, професійним співтовариством, представниками урядів та інших зацікавлених сторін у ЄС, США та інших країнах, що представляють інтерес», - зазначається у повідомленні компанії. 

Відео дня

За умовами конкурсу, завданнями для агентства будуть: розробка комунікаційної програми «Нафтогазу»; складання і поширення заяв компанії у ЗМІ, інтерв'ю, зустрічі з експертами; організація зустрічей з держчиновниками у країнах, що представляють інтерес для компанії; редагування змісту веб-сайту «Нафтогазу», річні звіти та корпоративні презентації. 

Для досягнення успіху в конкурсі кандидат повинен продемонструвати значний досвід роботи з нафтовими і газовими компаніями в ЄС. Кандидат, як очікується, матиме представництва в Брюсселі, Берліні, Вашингтоні. 

«Нафтогаз» не розглядатиме агентства, які представляють або представляли російські державні енергетичні компанії або уряд Російської Федерації», - наголошується у повідомленні. 

Читайте також"Нафтогаз" розраховує заробити $1,5 мільярда на транзиті російського газу до ЄС у 2015 році

Довідка УНІАН. НАК «Нафтогаз України» – найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають понад 97% газу і нафти в країні.

НАК займається розробкою родовищ, видобуванням нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.

«Нафтогазу» належить 100% акцій найбільшої в Україні газовидобувної компанії «Укргазвидобування», 100% акцій оператора ГТС України, компанії «Укртрансгаз», 100% акцій «Укртранснафти», 50%+1 акція «Укрнафти». Також «Нафтогазу» належить 100% «Чорноморнафтогазу», над яким компанія втратила контроль навесні 2014 року після анексії Росією Криму.