REUTERS

Про це повідомляється на сайті Держпідприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго".

Читайте такожРФ збирається до 20 грудня протягнути підводний електрокабель в анексований Крим

Відео дня

Як зазначається в повідомленні, "не дивлячись на важкі умови праці (сильний дощ, вітер, розмоклий ґрунт), бригади Херсонських магістральних мереж ДП "НЕК "Укренерго" виконали запланований на день обсяг робіт з відновлення ПЛ 220 кВ (ліній електропередач) Каховська – Титан. Демонтовано пошкоджену опору, встановлено нову залізобетонну, вирівняні та закріплені сусідні до зруйнованої проміжні опори".

Як повідомляв УНІАН, ремонтні роботи на лінії електропередач "Каховська-Титан", які почались сьогодні, завершаться орієнтовно 26 листопада. За даними прес-служби "Укренерго", найкоротший термін ремонту електроопори та дротів на пошкодженій високовольтній лінії електропередач - 26 листопада, але все залежатиме від ряду факторів, зокрема, й від погодних умов.

У ніч на 20 листопада в Херсонській області в результаті підривів електричних опор було виведено з ладу дві з чотирьох магістральних ліній електропередач, якими здійснюється енергопостачання території Криму, а також частин Херсонської та Миколаївської областей. Пізніше було пошкоджено опори інших ліній електропередач.