rnpp.rv.ua

Держпідприємство "НАЕК "Енергоатом", що є оператором усіх діючих атомних станцій України, залучить у державного "Укргазбанку" кредит на 35 мільйонів доларів, а в Amsterdam Trade Bank N. V. – на 50 мільйонів доларів.

Про це компанія повідомляє на сайті "Державні закупівлі".

Згідно з повідомленням, кредитні кошти планується залучити на 3 роки. Процентна ставка по кредиту "Укргазбанку" становить 12,5% річних, за кредитом Amsterdam Trade Bank N. V. – 12% річних.

Відео дня

Обидві кредитні угоди мають бути підписані в грудні 2015 року.

Читайте також"Енергоатом" візьме у "Укрексімбанку" кредит на $52,5 мільйона для погашення заборгованості перед "ТВЕЛ" за ядерне паливо

Як повідомляв УНІАН, "Енергоатом" в жовтні 2015 року залучив кредит в "Укрексімбанку" на 52,5 мільйона доларів для погашення заборгованості перед російською компанією "ТВЕЛ" за постачання ядерного палива.

Читайте також"Енергоатом" візьме в "Ощадбанку" кредит на 500 мільйонів

Довідка УНІАН. Держпідприємство "НАЕК "Енергоатом" – найбільший виробник електроенергії в Україні з часткою сукупного виробництва понад 50% у загальному обсязі виробництва електроенергії України. На НАЕК "Енергоатом" покладено функції експлуатуючої організації, яка відповідає за безпеку експлуатації всіх АЕС країни.