100 млн. доларів буде вкладено у розвиток стійких джерел енергії

Про це заявив в.о. Прем’єр-міністра України Сергій Арбузов.

«Я хочу подякувати нашим колегам з ЄБРР за системну підтримку енергетичного сектору.Будучи найбільшим інвестором в Україні, банк підтримує нас у реалізаціївеликих проектів в енергетичній галузі. Нам особливо важливих, що кошти виділяються на вигідних для нашої економіки умовах», - заявив він.

У зв’язку з цим Сергій Арбузов відзначив останнє рішення банку щодо виділення Україні з підключенням українських банків 155 млн. доларів на підтримку енергетики та малого бізнесу на Україні.

Відео дня

Читайте такожЯнукович розширив повноваження АрбузоваЗ цих коштів, за його словами, 100 млн. доларів буде вкладено у розвиток стійких джерел енергії та енергоефективності.

Крім цього, в.о. Прем’єр-міністра України нагадав, що ЄБРР також затвердив нову програму підтримки малих і середніх підприємств обсягом 55 млн. доларів.

«Кошти за цим проектом допоможуть українським підприємствам стати на шлях енергоефективності, економії та скорочення потреб в енергії. Ця допомога узгоджується з нашою стратегією щодо зниження викидів при виробництві електроенергії, а також захисту навколишнього середовища», - додав Сергій Арбузов.