Фото с сайта ГП НАЭК

Оператор усіх діючих атомних станцій України держпідприємство «НАЕК «Енергоатом» оголосило тендер на залучення кредиту на 322,6 млн чеських крон (близько 192 млн грн за курсом НБУ на 6 жовтня) терміном на 5 років.

Як повідомляє компанія на порталі «Державні закупівлі», вказані кошти планується залучити для фінансування закупівлі обладнання системи управління захистом (СУЗ) з метою підвищення безпеки енергоблоку №2 Запорізької АЕС.

Кінцевий термін подачі заявок та розкриття пропозицій - 3 листопада 2014 року.

Відео дня

Читайте також«Енергоатом» залучить в «Ощадбанку» кредит на 500 млн гривеньЯк повідомляв УНІАН, у лютому 2014 року «Енергоатом» залучив у державного «Ощадбанку» кредит на суму 400 млн грн. У квітні 2014 року «Енергоатом» залучив у «Альфа-Банку» кредит на 40 млн дол.

Довідка УНІАН. Держпідприємство «НАЕК «Енергоатом» - найбільший виробник електроенергії в Україні з часткою сукупного виробництва понад 50% у загальному обсязі виробництва електроенергії України. На НАЕК «Енергоатом» покладено функції експлуатуючої організації, яка відповідає за безпеку всіх АЕС країни.