REUTERS

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 4 листопада починає виплати вкладникам неплатоспроможного банку "Фінанси та кредит", повідомляється на сайті фонду.

Згідно з повідомленням, вкладники, термін договорів яких закінчився до 1 листопада 2015 року, зможуть отримати свої гроші у чотирьох банку-агентів Фонду в залежності від регіону проживання.

Зокрема, жителі Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Харківської, Херсонської областей мають звертатися за виплатою гарантованої суми в банк "Південний". Жителі Криму, Севастополя і Сімферополя, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Луганської, Сумської та Чернігівської областей – в ПУМБ. Жителі Києва, Київської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької областей – в "Альфа-Банк". Мешканці Вінницької, Івано-Франківської, Полтавської, Рівненської областей – в "Ощадбанк".

Відео дня

Читайте такожБанк Жеваго оголосив дефолт за своїми євробондами на $100 мільйонів

Як повідомляв УНІАН, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 18 вересня ввів адміністрацію в банк "Фінанси та Кредит" на підставі рішення Національного банку України про визнання банку неплатоспроможним.

Читайте такожВкладникам неплатоспроможного банку Жеваго виплатять 10,5 мільярда гривень

Довідка УНІАН. Банк "Фінанси та кредит" (Київ) працює на ринку України з 1990 року та входить у групу найбільших банків України. Основними акціонерами банку є компанії "Асканія" (46,50%) і F&C Realty (49,97%), підконтрольні бізнесменові Костянтину Жеваго.