facebook.com/NationalBankOfUkraine

Національна рада реформ за підсумками засідання 4 грудня прийняла рішення ліквідувати Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Згідно з повідомленням на сторінці Національного банку в соціальній мережі Facebook, функції Нацкомфінпослуг будуть розділені між національним банком та Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

"Підтримати ініціативу президента щодо усунення дублюючих функцій: ліквідувати Нацкомісію з регулювання у сфері ринків фінансових послуг, та передати її повноваження НБУ та Комісії з цінних паперів та фондового ринку", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Згідно з повідомленням, це допоможе підвищити якість роботи регуляторів.

Читайте такожПорошенко пропонує депутатам ліквідувати Нацкомфінпослуг

Як повідомляв УНІАН, за словами голови НКЦПФР Тимура Хромаєва, законопроект про передачу повноважень Нацкомісії, що здійснює державне регулювання ринку фінансових послуг, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку і Національного банку України буде внесено на розгляд парламенту наприкінці 2015 - початку 2016 року.

4 грудня відбулось 15-е засідання Національної ради реформ, яке було присвячене реформі регуляторів на ринках державних ...

Posted by Національний банк України on 7 грудня 2015 р.