Фото УНИАН

Росія не вводила додаткові обмеження на українські вантажні перевезення, повідомила торговий представник України Наталія Микольська на своїй сторінці в Facebook.

"Поширена 13 - 14 лютого інформація, що РФ обмежила перевезення українських перевізників, не відповідала дійсності. Єдині обмеження, які діють - це транзит в Казахстан через РФ товарів "під ембарго". Зафіксовані поодинокі випадки проблем з перетином кордону РФ українськими водіями", - написала вона.

Читайте такожРосія здає позиції: обмінялася з Україною дозволами на транзитні вантажоперевезення

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів України має намір сьогодні, 15 лютого, на своєму засіданні розглянути ситуацію, що склалася з проходженням через територію України вантажних транспортних засобів з російською реєстрацією.

Читайте такожУкраїна почала консультації з ЄС щодо транзиту російських фур

Росія ввела заборону на транзит українських вантажів в рамках загальної політики захисту російського ринку, прийнятої Кремлем у відповідь на набуття чинності Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС. Угода про ЗВТ вступила в силу з 1 січня 2016 року.

Сьогодні дуже насичений день і складний день:1. Засідання Кабінету Міністрів України щодо ситуації з перевезеннями ван...

Опубліковано Nataliya Mykolska14 лютого 2016 р.