continental-hotel.com.ua

Прокурором Одеської області в ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного відчуження приміщень ринку "Привоз" вартістю 500 мільйонів гривень повідомлено про підозру двом колишнім керівникам підприємств.

Про це повідомляє Экономическая правда з посиланням на заяву першого заступника прокурора Одеської області Олега Жученка.

"За клопотанням прокуратури в середу, 24 лютого 2016 року, судом накладено арешт на нежитлові приміщення ринку площею більше 25 тисяч метрів квадратних", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Як відомо, нещодавно за вказівкою керівництва обласної прокуратури скасовано постанову про закриття кримінального провадження стосовно посадовців Одеської міськради та групи підприємств "Привоз" за фактом привласнення майна в особливо великих розмірах.

"Встановлено, що в 2006-2010 роках службовці міськради і троє пов'язаних між собою підприємств незаконно вивели з комунальної власності одеської громади торговий комплекс ринку "Привоз" площею понад 25 тисяч квадратних метрів, розташований на земельній ділянці площею майже 5 га", - сказав заступник прокурора області Артур Добросердов.

"Зараз правоохоронцями вживаються заходи для встановлення місця перебування підозрюваних. Вирішується питання про оголошення їх у розшук", - наголошується в повідомленні.

Читайте такожРівненський суд заарештував на рахунках "Сбербанку Росії" 8 мільярдів гривень

У прокуратурі також повідомили, що на даний час перевіряється причетність до незаконної схеми відчуження майна вартістю 500 мільйонів гривень посадових осіб Одеської мерії та інших фігурантів справи.

Читайте такожСуд заарештував рахунки 14 офшорів Курченка в Латвії (список)

Досудове розслідування триває.