Фото УНИАН

У Харкові правоохоронці сьогодні затримали начальника Східної об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області під час одержання 124 тис. грн хабара.

Читайте такожВ Одесі при отриманні хабара затримали двох патрульних поліцейських

Як повідомляє управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ спільно з Головним управлінням «К» Служби безпеки України податківця затримано сьогодні, 16 червня, у ході спецоперації.

Відео дня

За повідомленням, начальник Східної об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС в області вимагав 150 тис. грн у представника комерційного підприємства за неперешкоджання у його господарській діяльності.

Читайте такожНа Одещині затримали голову селища, що вимагав хабар у 200 тисяч

Зловмисника затримано під час отримання основної частини коштів у сумі 124 тис грн, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією усього майна).

Частину коштів у розмірі 26 тис грн податківець вже отримав напередодні.

На даний час тривають обшуки у житлі посадовця.