Фото УНІАН

Як повідомив банк у звітності в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, з початку року його активи знизилися на 7,9% - до 49,915 млрд грн, зобов'язання – на 25,5%, до 30,143 млрд грн, у той час як власний капітал зріс на 43,9% - до 19,772 млрд грн.

Відео дня

Читайте такожЧастину майна "Дельта Банку" за фіктивним рішенням суду було перереєстровано та продано

Раніше банк повідомляв, що за 2015 рік, за попередніми даними, отримав 3,225 млрд грн збитку, що на 154,056 млн грн, або на 4,6% нижче за показник попереднього року.

Довідка УНІАН. UniCredit Bank - об'єднана структура, утворена в результаті злиття дочірніх банків UniCredit Group в Україні, «Унікредит Банку» і «Укрсоцбанку». У грудні 2013 року було завершено процес інтеграції банків, і об'єднаний банк продовжує роботу під назвою UniCredit Bank.

12 жовтня Національний банк України погодив бенефіціарам «Альфа-Груп» придбання через компанію ABH Holdings S. A. істотної участі в капіталі «Укрсоцбанку» в результаті придбання його акцій.

Холдинг ABH Holdings S. A. (Люксембург) в Україні представлений дочірнім банком «Альфа-Банк», одним з найбільших банків України за обсягом активів.

Раніше, 8 вересня, Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії ABH Holdings S. A. на придбання акцій «Укрсоцбанку».

Холдинг ABH Holdings S. A. підписав угоду з італійською банківською групою UniCredit Group про купівлю 100% акцій «Укрсоцбанку» в січні, закриття операції очікується цього року.

У кінці лютого UniCredit Bank повідомив, що за підсумками проведеного стрес-тестування та в рамках узгодженого з Національним банком України плану збільшить капітал на 10,645 млрд грн, у тому числі в квітні банк поповнив капітал на 3,8 млрд грн, у червні - на 5,2 млрд грн.