REUTERS

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"З вашими грошима на поточних, депозитних, карткових рахунках фізичних і юридичних осіб, з вкладеннями в «Сервіс вигідних вкладень» нічого не станеться. Це було ключовою умовою переговорів про зміну власності. Банк буде працювати далі в стандартному режимі", - зазначив Гороховський.

Читайте такожДмитро Дубілет: "Приватбанк" буде працювати в стандартному режимі, переживати не варто

Відео дня

У банку з'явиться новий голова правління, Олександр Шлапак, який сформує нову команду топ-менеджерів. "Стара команда готова і буде надавати їм всіляку підтримку. Впевнений, що Клієнти і Співробітники не відчують різницю в роботі банку", - підкреслив Гороховський.

За його словами, банк сьогодні - це унікальна роздрібна машина з неймовірним потенціалом, яка працює, як годинник і може з дуже низькими витратами обробляти маленькі операції, мільйони операцій.

"Наш головний актив - наші співробітники у відділеннях і в головному банку залишаються", - зазначив заступник голови правління банку.

Читайте такожУ 2017 році Приватбанк запускає сервіс швидкої онлайн-оплати рахунків у ресторанах

Як повідомляв УНІАН раніше, Кабінет Міністрів України на засіданні у неділю, 18 грудня, підтримав пропозицію Національного банку і Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ "Приватбанк" в стовідсоткову державну власність.