состоится пресс-конференция о текущей ситуации в экономике и финансовом секторе Украины

Про це повідомили УНІАН у прес-службі НБУ. 

«28 лютого 2014 року о 10:00 в приміщенні Національного банку України відбудеться прес-конференція про поточну ситуацію в економіці та фінансовому секторі України. У заході візьмуть участь голова Національного банку України Кубів Степан Іванович, прем'єр-міністр України Яценюк Арсеній Петрович», - говориться в повідомленні. 

Як повідомляв УНІАН, Степан Кубів під час свого представлення в Нацбанку заявив, що уряд і центральний банк мають намір провести конференцію і обнародувати антикризову програму в четвер-п’ятницю.

Відео дня

Сьогодні Верховна Рада України затвердила склад Кабінету міністрів під керівництвом прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. До економічного блоку уряду увійшли міністр фінансів Олександр Шлапак і міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета.

Нагадаємо, що 22 лютого парламент прийняв постанову про самоусунення Президента України Віктора Януковича від виконання обов'язків і проведення 25 травня позачергових виборів Президента. Також парламент обрав головою Верховної Ради Олександра Турчинова, на якого з 23 лютого покладено обов'язки Президента України.

24 лютого Верховна Рада звільнила Ігоря Соркіна, який обіймав посаду голови НБУ трохи більше року, і призначила на цю посаду народного депутата від «Батьківщини» Степана Кубіва.

Читайте такожЯценюк обіцяє стабілізувати економічну ситуацію в Україні