Вкладчики

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб із 22 квітня починає виплати коштів вкладникам «Брокбізнесбанку», в якому введено тимчасову адміністрацію, повідомляється на сайті фонду.

Згідно з повідомленням, інформація про порядок здійснення виплат буде розміщена на офіційному сайті фонду й сайті «Брокбізнесбанку» не пізніше 15 квітня 2014 року.

«Виплати вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день ухвалення рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних і початку виведення неплатоспроможного банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні Фонду.

Відео дня

Читайте такожСБУ затримала людей з "угруповання Курченка"

Як повідомляв УНІАН, Фонд гарантування вкладів фізосіб ввів тимчасові адміністрації строком на три місяці, з 3 березня до 2 червня 2014 року, в «Брокбізнесбанку» і «Реал Банку» на підставі рішень Нацбанку про визнання цих банків неплатоспроможними. Згідно зі звітністю «Брокбізнесбанку», збиток банку, накопичений на 1 лютого 2014 року, становить 40,501 млн грн.