Петро Порошенко

«Левина доля робочих місць створюється у малому і середньому бізнесі, котрий вижив лише завдяки спрощеній системі оподаткування. Тому, гарантовано буде збережена спрощена система оподаткування», - пообіцяв кандидат в Президенти України Порошенко під час прес-конференції в Кам»янець-Подільському у неділю, 4 травня. 

Читайте такожПорошенко вважає, що одеська трагедія є частиною плану РФ із розколу України

Кандидат підкреслив, що як людина, яка бере на себе відповідальність  за побудову конкурентної економіки та гарного інвестиційного клімату, чітко розуміє, що податкова система повинна бути простою і зрозумілою.

Відео дня

Порошенко вважає, що не треба тримати цілий штат бухгалтерів для того, щоб пояснити малому підприємцю, яким чином розібратися в постійних податкових новаціях. Він переконаний, що ключовою позицією розвитку бізнесу -  рівні умови для всіх учасників ринку. «Побудова конкурентної економіки означає: краще працюєш - краще живеш, не залежно від того, яка відстань, які зв’язки з прокурором, податківцем, міліціонером, главою райдержадміністрації, главою антимонопольного комітету, пожежником чи іншими дуже впливовими особами в районі. Ніяких переваг у бізнесі від цього ти не будеш мати»,  - відзначив Порошенко.