REUTERS

 Управління Державної казначейської служби України 9 липня відновило роботу в Слов'янську, повідомила прес-служба Держказначейства.

«Сьогодні, 9 липня 2014 року, відновлено роботу Управління Державної казначейської служби України в місті Слов'янськ Донецької області», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, українські силовики 5 липня звільнили від терористів Слов'янськ і Краматорськ, які були захоплені в середині квітня. Міністр оборони України генерал-полковник Валерій Гелетей заявив, що почато відновлення роботи соціальних служб і міліції. Також у містах починає роботу місія з надання гуманітарної допомоги всім тим, хто її потребує.

Відео дня

Читайте такожДержказначейство в Краматорську повністю відновило роботу

Міністерство соціальної політики України та територіальні органи Державної казначейської служби відновлюють роботу органів Пенсійного фонду та інших соціальних фондів у звільнених від терористів містах Слов'янськ і Краматорськ, заявили 7 липня в ході брифінгу в Києві міністр Людмила Денісова і керівник Держказначейства Тетяна Слюз.

Читайте також«Ощадбанк» відновив роботу в Слов'янську і Краматорську

Держказначейство 6 липня перерахувало Донецькому обласному управлінню «Ощадбанку» перший транш пенсій за липень цього року для виплати пенсіонерам, які проживають у всіх населених пунктах Слов'янського і Краматорського районів.