REUTERS

Американські чиновники активізували тісну роботу з Євросоюзом для контролю санкційних програм щодо Росії, зокрема, для дотримання термінів введення нових санкцій та їх ступеня тяжкості, передає «Газета.Ru» з посиланням на The Wall Street Journal.

Нагадаємо, 30 серпня лідери ЄС домовилися розробити протягом поточного тижня пакет нових санкцій проти Росії. Обмежувальні заходи будуть застосовані у тому випадку, якщо Росія не робитиме конкретних кроків для врегулювання ситуації на сході України.

Читайте такожЄС готовий ввести нові санкції щодо Росії - Порошенко«Я можу запевнити вас, що всі прекрасно розуміють, що ми повинні діяти швидко, враховуючи ескалацію», - сказав голова Європейської ради Херман Ван Ромпей на саміті лідерів країн ЄС щодо санкцій проти Росії.

Відео дня

Читайте такожВіце-президент Європарламенту закликав Захід обвалити ціни на енергоносіїПредставник Держдепартаменту США заявив виданню The Wall Street Journal, що на даний момент обговорюються подальші кроки з європейськими союзниками, але відмовився коментувати можливі санкції докладніше.

Читайте такожВеликобританія хоче відрізати Росію від світової фінансової системи - ЗМІ