ru.wikipedia.org

Ульяновський автозавод (УАЗ) зупиняє конвеєр на місяць - з 31 грудня 2015 року по 31 січня 2016 року у зв'язку з новорічними святами та корпоративною відпусткою, повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу підприємства.

"З 31 грудня по 11 січня триватимуть федеральні новорічні канікули, з 11 січня по 31 січня підприємство йде в корпоративну відпустку. Відвантаження автомобілів здійснюватиметься в звичайному режимі, припинення роботи конвеєра не вплине на виконання замовлень", - сказали в прес-службі.

На підприємстві також додали, що протягом корпоративної відпустки заплановано виконати поточний ремонт обладнання і роботи з модернізації зварювального виробництва. 1 лютого УАЗ приступить до роботи в звичайному режимі.

Відео дня

Читайте такожРосійський "АвтоВАЗ" зупинив виробництво

"З початку року завод продав більше 42 тисяч автомобілів, рівень продажів наближається до підсумків 2014 року, коли підприємство реалізувало 49 тисяч 844 авто. Також у прес-службі підприємства повідомили, що не можуть прогнозувати рівень продажів 2016 року у зв'язку з нестабільною економічною ситуацією на ринку", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожНайбільший російський автовиробник за рік потроїв збиток

Ульяновський автозавод спеціалізується на випуску повнопривідних легкових і комерційних автомобілів, а також мікроавтобусів. Виробнича потужність заводу становить 105 тисяч автомобілів на рік. З 2000 року підприємство входить до структури автомобільного концерну "Соллерс".