REUTERS

Міністерство економічного розвитку і торгівлі має намір стимулювати експорт дизайнерського одягу українського виробництва та співпрацює з Ukrainian Fashion Week (Український тиждень моди).

Про це повідомила торговий представник України Наталія Микольська на своїй сторінці в Facebook.

“Дуже пишаюся нашими представниками fashion industry (саме індустрії)! Особливо приємно, коли вони вже експортують у значних обсягах. Чекаємо і подальшого підкорення нових вершин і збільшення експорту! Далі працюємо з Ukrainian Fashion Week по просуванню fashion-експорту", - написала вона.

Відео дня

Також Микольська повідомила, що міністерство спільно з американською інвестиційною компанією Western NIS Enterprise Fund підтримує участь українських дизайнерів у міжнародних виставках.

Читайте такожНайекстравагантніші колекції Lviv Fashion Week

Як повідомляв УНІАН, експорт товарів з України в січні 2016 року знизився на 31,9% і склав 2 мільярди доларів, а лідером серед експортних товарів виявилося соняшникову олію. Основними товарами українського експорту є продукція харчової, металургійної та машинобудівної галузей.

Дефіцит зовнішньої торгівлі товарами в Україні за підсумками січня 2016 року склав 295 мільйонів доларів, що в 7,6 рази вище дефіциту за підсумками січня 2015 року на рівні 38,8 мільйона доларів.

Дуже пишаюсь нашими предаставниками fashion INDUSTRY (саме індустрії)! Особливо приємно, коли вони експортують вже в зна...

Опубліковано Nataliya Mykolska29 березень 2016 р.