transport-journal.com

Крюківський вагонобудівний завод (Кременчук, Полтавська область) у січні-вересні порівняно з відповідним періодом 2015 року збільшив випуск вантажних вагонів в 3,3 рази, або на 779 вагона - до 1107 одиниць.

Про це йдеться в звіті підприємства, переданому до міськвиконкому Кременчука.

Згідно з повідомленням, у січні-вересні 2016 року завод здійснив ремонт 15 пасажирських вагонів, але не виробив жодного пасажирського вагона.

Відео дня

Читайте такожТуркменістан купив 750 українських вантажних вагонів

Як повідомляв УНІАН, Крюківський вагонобудівний завод 2015 року збільшив випуск вантажних вагонів на 83%, або на 1996 вагонів порівняно з 2014 роком - до 410 одиниць.

2015 року завод не виробив жодного пасажирського вагона. Разом з тим, підприємство 2015 року модернізувало 25 вагонів метро для "Київського метрополітену" і випустило 5 нових вагонів. У вересні 2015 року завод продав "Укрзалізниці" 1 дизель-поїзд (3 вагони).

Довідка УНІАН. ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" випускає вантажні (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, вагони метро, запасні частини та візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро і ескалаторів, контейнери, дорожню техніку.

Виробництво пасажирських вагонів на заводі здійснюється на замовлення "Укрзалізниці". Продукція заводу поставляється більш ніж в 20 країн світу. Крюківський вагон є єдиним в СНД підприємством, що має налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів — пасажирських і вантажних.