Фото УНІАН

Про це йдеться в повідомленні підприємства, розміщеному в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Читайте такожОдне з найбільших підприємств ракетно-космічної галузі України скоротило прибуток на третину

Згідно з повідомленням, у січні-вересні поточного року компанія отримала 1,263 млрд грн чистого доходу, що на 39,2% менше за аналогічний показник у 2015 році.

Відео дня

Валовий прибуток заводу у звітному періоді скоротився в 2 рази в порівнянні з січнем-вереснем 2015 року – до 556,4 млн грн.

Як повідомляв УНІАН, акціонери «Турбоатома» на позачергових зборах прийняли рішення про виплату дивідендів в розмірі 1,224 млрд грн.

Читайте такожКабмін оприлюднив перелік підприємств для приватизації в 2016-2017 роках

«Турбоатом» виробляє парові турбіни для ТЕС і АЕС, гідротурбіни для ГЕС, газові турбіни для ТЕС. Виробництво турбін здійснюється за замкнутим циклом: від проектно-конструкторських і науково-дослідних робіт до виготовлення, складання, випробувань і відвантаження.

У структуру «Турбоатома» входять два спеціальні конструкторські бюро, технологічні підрозділи, науково-дослідні лабораторії, заготівельна база, механообробне виробництво, випробування енергетичного обладнання.

Управління державною часткою акцій ПАТ «Турбоатом» здійснює Фонд державного майна України, якому належить 75,22% акцій.