Держконцерн "Укроборонпром" припинив постачання зброї і військової техніки до Російської Федерації. Про це в статті для ZN.UA пише т.в.о. генерального директора концерну Юрій Терещенко.

"Питання, на яке слід відповісти - військово-технічне співробітництво з Російською Федерацією. Вже сьогодні із зрозумілих причин до Росії не поставляються зброя і військова техніка. До моменту деескалації конфлікту наші відносини залишаться в замороженому стані. Так, ми понесемо економічні втрати, але хіба розумно озброювати армію супротивника?", - пише Терещенко.

"Переконаний, що наші відносини з РФ, зокрема у сфері економічного і військово-технічного співробітництва, заслуговують розгляду та прийняття рішення на вищому державному рівні, у Раді національної безпеки і оборони України", - вважає він.

Відео дня

Читайте також«Укрспецекспорт» за рік заробив 48 млн грн

Як повідомляв УНІАН, виконуючий обов'язки президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов призначив Юрія Терещенка тимчасовим виконуючим обов'язки генерального директора державного концерну «Укроборонпром».

Текст відповідного указу розміщений на президентському сайті.

Читайте такожТурчинов змінив склад наглядової ради "Укроборонпрому"