nbnews.com.ua

Абсолютним лідером за кількістю скарг підприємців на роботу держчиновників, які надійшли в офіс бізнес-омбудсмена за чотири місяці його роботи, є Державна фіскальна служба, повідомив бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета на брифінгу в Києві.

«Ми отримали скарги приблизно на 40 різних державних інституцій. Звичайно, абсолютним лідером є Державна фіскальна служба», - сказав Шемета.

За словами бізнес-омбудсмена, на даний момент в офіс надійшло 318 скарг підприємців, при цьому значна їх частина стосується Міністерства юстиції та підпорядкованих йому державних органів.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, міністр юстиції Павло Петренко і бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета підписали меморандум про партнерство і співпрацю у сфері забезпечення прозорості діяльності органів державної влади та запобігання недобросовісної поведінки чиновників стосовно бізнесу.

Читайте такожМВФ дав рекомендації щодо реформування Державної фіскальної служби

За словами Петренка, Державна фіскальна служба гальмує процес прискорення реєстрації бізнесу в Україні й відстає від інших державних органів у сфері комунікацій із підприємцями.