Фото УНИАН

Про це він сказав під час виступу у Верховній Раді.

Відео дня

«Наші плани на 2016 рік – в першу чергу реформа освіти. Середньої освіти - як базової освіти. Ми багато зробили в реформі вищої освіти, але середня освіта – це база для того, щоб українська молодь мала майбутнє, щоб держава мала сильний менталітет для продовження реформ», - сказав Яценюк.

Другий пріоритет уряду, за словами Яценюка, - медицина, коли фінансування галузі буде ґрунтуватися не на фінансуванні ліжка, а на фінансуванні надання медичної послуги.

«Третє – приватизація, четверте - нові податкові правила та нова податкова політика. П'яте - продовження процесу децентралізації. Шосте - Угода про зону вільної торгівлі з ЄС та завершення судової реформи в країні. Такий план - наш спільний план на 2016 рік», - наголосив глава уряду.

Читайте такожСума боргових зобов'язань України скоротилася до $66 з $73 мільярдів - Яценюк

Раніше Яценюк під час зустрічі з віце-президентом США Джозефом Байденом наголошував, що боротьба з корупцією, прозора приватизація, дерегуляція і введення нових стандартів управління державними компаніями мають стати основними реформами, які має втілити уряд України найближчим часом.