Фірташ більше не голова ФРУ / УНІАН

Про це йдеться у повідомленні на сайті ФРУ. 

Як відомо, до Олійника федерацією керував бізнесмен Дмитро Фірташ.

"Відсьогодні в Федерації роботодавців України (ФРУ) нове керівництво. Воно було обрано на засіданні у вівторок більшістю голосів керівного органу об'єднання – Радою ФРУ, до складу якої входить 52 керівники галузевих і територіальних організацій бізнесу", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте також"Гроші" з'ясували найпопулярніші країни, куди тікають українські корупціонери

У 2010-2011 роках Олійник вже очолював Федерацію роботодавців України, а з кінця 2011 року до сьогоднішнього дня був заступником Голови ФРУ з економічних питань.

Як повідомляв УНІАН, Фірташ був затриманий у Відні 12 березня 2014 року на запит американського Федерального бюро розслідувань, поміщений у слідчий ізолятор та звільнений під підписку про невиїзд після внесення застави у розмірі 125 млн євро.

Ордер на його арешт був виданий окружним судом американського штату Іллінойс влітку 2013 року. На початку квітня у США Фірташу пред'явили обвинувачення у передачі хабара індійським чиновникам для отримання дозволів на розробку родовищ титану в Індії. 30 квітня цього року Фірташ на засіданні суду у Відні відмовився від добровільної екстрадиції до США.