В Донецкой и Луганской областях проблемы со связью – боевики повредили линии / REUTERS

Найбільший український оператор дротяного зв'язку «Укртелеком» повідомляє про проблеми в наданні телекомунікаційних послуг у Донецькій і Луганській областях через пошкодження ліній зв'язку в регіоні, повідомляється на офіційному сайті компанії.

«Труднощі у роботі послуг викликані діями сторонніх сил, у результаті яких були пошкоджені лінії зв'язку «Укртелекому», - зазначається у повідомленні.

За даними компанії, труднощі спостерігатися у наданні IP-послуг, тобто послуг широкосмугового доступу до мережі Інтернет, вхідних і вихідних дзвінків міжміського і міжнародного зв'язку.

Відео дня

На даний момент «Укртелеком» уточнює деталі і ліквідує наслідки пошкоджень.

«Фахівці «Укртелекому» роблять все, що від них залежить, для ліквідації наслідків пошкодження і прикладають максимум зусиль для швидкого відновлення зв'язку в населених пунктах даного регіону», - відзначають у компанії.

Читайте такожНа Луганщині терористи підірвали залізницю

Як повідомляв УНІАН, після анексії Криму Росія не залишила спроб дестабілізувати ситуацію в Україні. У середині квітня російські озброєні бойовики захопили адмінбудівлі у низці міст Донецької області, а також у Луганську. Вони викрадають, катують і вбивають людей, захоплюють заручників. Зокрема, терористи повністю захопили владу у Слов'янську Донецької області.

15 квітня на півночі Донецької області розпочалася антитерористична операція.

2 травня у районі Слов'янська і Краматорська силами підрозділів МВС, Нацгвардії і армії розпочалася активна фаза антитерористичної операції.

Читайте такожТерористи знову намагалися штурмувати прикордонний підрозділ на Луганщині

Довідка УНІАН. «Укртелеком» - найбільший оператор фіксованого зв'язку України, компанія також є лідером ринку Інтернету.

Контрольний пакет акцій компанії належить групі українського бізнесмена Ріната Ахметова «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ).