«Укрпочта» возобновила работу в Славянске и Краматорске / ZN.UA

Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» відновило роботу відділень поштового зв'язку в Слов'янську і Краматорську Донецької області, повідомляє прес-служба підприємства.

«Відділення поштового зв'язку у містах Краматорськ і Слов'янськ Донецької області відновили свою роботу відповідно до затвердженого (звичайного) режиму роботи», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у зв'язку з проведенням бойових дій на сході України «Укрпошта» повідомляла про тимчасове закриття поштових відділень і можливе збільшення термінів доставки поштових відправлень на територію Донецької і Луганської областей.

Відео дня

5 липня українські силовики звільнили від терористів Слов'янськ та Краматорськ, які були захоплені в середині квітня. Міністр оборони України генерал-полковник Валерій Гелетей заявив, що розпочато відновлення роботи соціальних служб і міліції. Також в містах починає роботу місія з надання гуманітарної допомоги всім, хто цього потребує.

Читайте такожДержказначейство перерахувало перший транш пенсій за липень у Слов'янський і Краматорський райони

Довідка УНІАН. УДППЗ «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. «Укрпошта» надає понад 50 видів послуг у 14 тис. відділеннях по всій Україні. Штат компанії налічує понад 98 тисяч співробітників.