shkolazhizni.ru

Кабінет міністрів України вніс зміни до механізму нарахування щомісячної плати за послуги з централізованого опалення споживачам, в яких відсутні лічильники тепла, прив'язавши рахунки за опалення до температури зовнішнього повітря та тривалості опалювального сезону. Такі дані містяться в урядовій постанові №1037.

За даними Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, яке брало участь в розробці даного механізму, таке нововведення дозволить уникнути перерахунку розміру плати наприкінці опалювального сезону, адже споживачі платитимуть щомісяця за фактично спожиті послуги.

Читайте такожПарламент хоче скасувати штрафи для теплокомуненерго за борги по газу

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 16 грудня віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко опублікував лист представника Міжнародного валютного фонду (МВФ), де було сказано, що МВФ згоден з постановою Кабінету міністрів України №630, регулює тарифи на водо- і теплопостачання населення з урахуванням температури навколишнього середовища.