Фото УНИАН

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман наполягає на необхідності своєчасно завершити комплекс заходів з підготовки країни до осінньо-зимового періоду.

Про це він заявив сьогодні під час наради з розгляду проблемних питань в енергетичній галузі та стану виконання заходів з підготовки паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2016-2017 роках, повідомили УНІАН у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабміну.

"Весь комплекс робіт, запланований на підготовку країни до осінньо-зимового періоду, повинен бути завершено вчасно", - заявив Гройсман, відкриваючи нараду.

Відео дня

Читайте такожВ Україні підготували до холодів трохи більше 50% житлового фонду - Мінрегіон

Голова уряду зауважив, що до початку опалювального сезону залишилося три тижні. Протягом цього часу, наголосив Гройсман, потрібно виконати комплекс завдань, спрямований на те, щоб люди не відчули жодних дискомфортних питань у повсякденному житті".

Зокрема, потрібно забезпечити безперебійне надання житлово-комунальних послуг, холодного і гарячого водопостачання, якісну роботу залізничного транспорту, зазначив прем'єр.

Особливо він наголосив на важливості забезпечення належної роботи системи соціального захисту населення.

"Я б дуже хотів, щоб при настанні несприятливих погодних умов, при погіршенні погодних умов на вулицях і тротуарах було чисто, а в квартирах було тепло і світло", - сказав Гройсман.