Фото УНИАН

Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» відновила виплату пенсій у звільнених містах Слов'янську і Краматорську, повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства інфраструктури України.

«У Краматорську відновлено виплату пенсій. У цілому в Краматорську відкрилися більшість відділень, які вже надають широкий спектр поштових послуг, - йдеться в повідомленні. – В Слов'янську запрацювали 9 міських відділень зв'язку. В 10 відділеннях розбиті вікна, в решті відділень йде процес розмінування. Виплата пенсій у Слов'янську почнеться до кінця тижня, як тільки «Укрпошта» одержить пенсійні відомості і готівкові кошти».

За інформацією Мінінфраструктури, «Укрпошта» залишається єдиним оператором доставки пенсій і грошової допомоги населенню. «Вже відновлено магістральні маршрути перевезення пошти в Донецькій і Луганській областях», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Слов'янську і Краматорську відновлюють виплату зарплат і пенсійРаніше Міністерство соціальної політики України і територіальні органи Державної казначейської служби повідомили про відновлення роботи органів Пенсійного фонду та інших соціальних фондів у звільнених від терористів містах Слов'янськ і Краматорськ. За словами міністра Людмили Денісової, на 6 червня потреба в пенсійних виплатах мешканцям Слов'янська і Краматорська становила 251 млн. грн.