В оккупированном Крыму под риском увольнения находятся более 3,7 тыс чел. / Фото УНИАНвек

В окупованому Росією Криму під ризиком звільнення перебувають понад 3,7 тис. осіб, що працюють на 82 підприємствах. Про це сьогодні на нараді в нелегітимній Раді міністрів Криму повідомив керівник регіонального Фонду страхування від безробіття Сергій Бродовський, передає "Кримінформ".

Читайте такожПутін: питання визнання світом анексованого Криму частиною Росії буде вирішуватися "довго і нудно" "В республіці Крим під ризиком вивільнення знаходяться працівники 82 підприємств. У загальній складності це 3711 осіб", - сказав Бродовський.

За його словами, зараз укладено близько 50 договорів на часткову та тимчасову зайнятість вивільнюваних працівників. Вони будуть приймати участь у прибиранні територій і роботі комунальних підприємств анексованої республіки.

Відео дня

Читайте такожРомпей і Баррозу розповіли про нові санкції проти РосіїРаніше Бродівський на прес-конференції в "Кримінформі" повідомив, що зараз на обліку в службі зайнятості анексованого Криму перебувають  трохи більше 15 тис. осіб, 1,3% від працездатного населення, в той час, як на ринку праці є 4,5 тис. вакансій.