telegraf.com.ua

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) в рамках реформи ринку цінних паперів планує створити єдиний центр ліквідності, повідомила прес-служба НКЦПФР з посиланням на голову Комісії Тимура Хромаєва.

"Ми знаходимося тільки на початку шляху реформування ринку і створення єдиного центру ліквідності. Саме цим шляхом рухається європейський ринок", - цитує прес-служба Хромаєва.

Також голова Комісії повідомив, що однією з цілей НКЦПФР є створення ефективної облікової та розрахункової інфраструктури для того, щоб у майбутньому український фондовий ринок став повноцінним елементом східноєвропейського ринку капіталу.

Відео дня

Читайте такожУкраїнський фондовий ринок утричі "подешевшав" за 10 днів очищення від фіктивних акцій

Як повідомляв УНІАН, представники Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національний банк України та Міністерство фінансів підписали з Європейським банком реконструкції та розвитку меморандум про розвиток ринку капіталу в країні.

Раніше глава представництва ЄБРР в Україні Шевки Аджунер заявляв, що банк готовий підтримувати фінансовий сектор України.