УНИАН

Про це повідомила прес-служба відомства з посиланням на главу «Укравтодору» Сергія Підгайного.

Зокрема, за його словами, у Донецькій і Луганській областях зруйновано 31 споруда - мости і шляхопроводи на автомобільних дорогах загального користування, як державного, так і місцевого значення, загальною протяжністю 2802 метри. За попередніми розрахунками "Укравтодору", орієнтовна вартість відновлювальних робіт на цих об'єктах становить понад 616 млн грн.

Крім того, у результаті вибухів і проходження важкої військової гусеничної техніки пошкоджені автомобільні дороги загального користування протяжністю майже 950 км, орієнтовна вартість відновлення яких сягає 1,667 млрд грн.

Відео дня

Читайте такожДонецька облрада виділила 30 млн грн на відновлення інфраструктури Слов`янського району

Як повідомляв УНІАН, наприкінці липня ремонт пошкоджених у результаті військових дій на сході України доріг та об'єктів дорожньої інфраструктури оцінювався попередньо в 1,83 млрд грн.

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") у 2014 році має намір направити на ремонт доріг 3 млрд грн.

Довідка УНІАН. Державне агентство автомобільних доріг України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом міністрів України через міністра інфраструктури.

Мінінфраструктури призначило Сергія Підгайного очільником «Укравтодору» 10 червня 2014 року.