УНИАН

У прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту України УНІАН повідомили, що цілорічний двогруповий поїзд № 782/774, 773/781 вирушить у додаткові рейси із Кременчука, Полтави та Києва 30 грудня.

Зокрема, із Кременчука вищезазначений поїзд вирушить о 06:25, з Полтави - о 06:05 і прибуде до столиці об 11:44. У зворотному напрямку поїзд вирушить о 18:32 і прибуде у Кременчук о 23:51, у Полтаву о 23:52.

Читайте також"Укрзалізниця" почала продаж квитків на додаткові поїзди до новорічних свят

Відео дня

Читайте такожраніше призначений додатковий поїзд

«Укрзалізниця» збільшила термін попереднього продажу квитків від 30 до 45 діб.

«Укрзалізниця» постійно аналізує попит пасажирів на перевезення залізничним транспортом та призначає додаткові поїзди на найбільш популярних маршрутах, а також включає додаткові вагони до складу графікових поїздів», - наголосили у прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, раніше "Укрзалізниця" на період новорічних і різдвяних свят призначила низку додаткових поїздів, які з'єднують столицю з Ужгородом, Івано-Франківськом, Кам'янець-Подільським, Миколаєвом та Одесою.

У середньому щодоби «Укрзалізниця» пропонує пасажирам на період новорічних свят понад 55 тис. місць у 99 поїздах внутрішнього сполучення, не рахуючи кримського, донецького і луганського напрямків.