Фото УНИАН

Санкції, введені Радою національної безпеки і оборони та затверджені указом президента України стосовно низки громадян і підприємств Російської Федерації, включаючи російські авіакомпанії, стосуються заборони на транзит і польоти російських авіакомпаній через Україну, проте не стосуються прямих рейсів із України.

Про це йдеться в заяві найбільшого в Україні міжнародного аеропорту «Бориспіль».

«Можливі санкції щодо російських авіакомпаній стосуватимуться лише прольоту через територію України й не стосуються рейсів до/з України, а також транзитних пасажирів. Розклад польотів авіакомпаній до/з аеропорту ДП МА «Бориспіль» не змінився», - цитує прес-служба аеропорту в. о. генерального директора аеропорту Євгена Дихне.

Відео дня

Читайте такожАвіакомпанії РФ через українські санкції можуть втратити десятки мільйонів доларів

Як повідомляв УНІАН, 16 вересня президент України підписав указ, яким затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 вересня 2015 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Санкції вводяться терміном на один рік. Обмежувальні заходи стосуються понад 400 фізичних і понад 90 юридичних осіб РФ та інших країн, які причетні до анексії Криму та агресії на Донбасі.