Фото en.wikipedia.org

Про це повідомив офіційний представник "Аерофлоту", передає РІА "Новости".

За його словами,авіакомпанія отримала лист від авіаслужби України про введення в дію заборони на польоти з зимового розкладу ІАТА, починається з 25 жовтня.

Читайте такожРосійський "Аерофлот" скасував чотири рейси в Україну

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 25 вересня Кабінет міністрів України у відповідності з рішенням Ради національної безпеки і оборони ухвалила рішення заборонити польоти російських авіакомпаній, в першу чергу "Аерофлоту" і "Трансаеро", в Україну, а також транзитні польоти російських авіакомпаній через територію України у разі, якщо вони везуть товари військового призначення, подвійного призначення або російських військових. Пізніше в Міністерстві інфраструктури повідомили, що заборона на польоти російських авіакомпаній з санкційного списку почне діяти з 25 жовтня поточного року.

Читайте такожРосійський "Аерофлот" готується повертати пасажирам гроші за квитки до України

16 вересня президент України Петро Порошенко підписав указ, яким затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 вересня 2015 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)". Санкції вводяться терміном на один рік. Обмежувальні заходи стосуються понад 400 фізичних і 90 юридичних осіб РФ та інших країн, які причетні до анексії Криму та агресії на Донбасі.