самолет / en.wikipedia.org

Другий за розміром німецький перевізник Air Berlin з 18 січня скасовує рейси між Москвою і Берліном, а також протягом кількох місяців рейси між Дюсельдорфом і Москвою, а також Берліном і Калінінградом через низький попит, повідомляють РИА Новости з посиланням на повідомлення авіакомпанії.

"У зв'язку зі скороченням попиту на перельоти з початку поточного року група компаній Air Berlin кілька разів змінювала свою програму польотів до Росії. На жаль, попит так і не виправдав очікувань, тому було прийнято рішення скасувати рейси до Росії, а саме рейси між Дюсельдорфом і Москвою, Берліном і Москвою, а також між Берліном та Калінінградом", — говориться у повідомленні.

"Авіакомпанія Air Berlin знаходиться в процесі реструктуризації і переглядає вцілому свою стратегію розвитку маршрутної мережі. Останній рейс між Москвою і Берліном буде виконано 18 січня 2016 року. Рейси між Дюсельдорфом і Москвою, а також між Берліном і Калінінградом будуть скасовуватися крок за кроком протягом наступних місяців", — повідомила авіакомпанія.

Відео дня

У листі також вказується, що договір про спільне використання рейсів авіакомпанії S7 між Москвою й містами Німеччини залишається в силі.

"Маршрути будуть переглянуті у відповідності з новими умовами", — пояснює авіаперевізник.

Читайте такожЧотири російські авіакомпанії втратять більше сотні дозволів на польоти до України

Авіакомпанія також пояснює, що бронювання квитків, які були зроблені на рейси, що скасовуються, будуть переброньовані на альтернативні рейси групи Air Berlin, а також на рейси авіакомпаній-партнерів.