Фото УНІАН

Тарифний комітет Міністерства інфраструктури України погодив запропоноване в проекті фінансового плану публічної акціонерної компанії "Укрзалізниця" підвищення тарифів на вантажні перевезення залізничним транспортом в 2017 року на 25%.

Про це повідомив на прес-конференції голова "Укрзалізниці" Войцех Балчун.

"Тарифний комітет міністерства затвердив нашу позицію щодо підвищення тарифів на наступний рік", - сказав він, не уточнивши при цьому, який відсоток підвищення в кінцевому підсумку погоджений Міністерством інфраструктури.

Відео дня

Пізніше Балчун повідомив журналістам, що Міністерство інфраструктури ще не схвалило плани "Укрзалізниці" щодо підвищення тарифів на проїзд у пасажирських поїздах.

Читайте такожМінінфраструктури обіцяє не підвищувати залізничні тарифи 2017 року

Як повідомляв УНІАН, Мінінфраструктури погодило проект фінансового плану акціонерної компанії "Укрзалізниця" на 2017 рік, незважаючи на те, що документ не відповідає критеріям розвитку компанії.

Раніше в коментарі УНІАН директор департаменту державної політики в галузі залізничного транспорту Міністерства інфраструктури Олександр Федоренко повідомив про те, що в проекті фінплану "Укрзалізниці" на 2017 рік, який найближчим часом буде відправлений на погодження до Мінфіну і Мінекономрозвитку, закладено підвищення залізничних тарифів на вантажні перевезення на 25%, на проїзд в пасажирських поїздах – на 35%.