Через сніг з Одеси до Ізмаїла запустили додатковий потяг / УНІАН

Як повідомили УНІАН у прес-центрі регіонального філії «Одеська залізниця», у зв'язку зі складними метеоумовами, які спричинили закриття траси Одеса-Рені, одеські залізничники призначили додаткові рейси поїзда №686 Одеса-Ізмаїл.

Читайте такожНа Одещині очікується новий удар стихії: прогнозують сильний сніг та вітер

«Згідно із затвердженим графіком руху, поїзд курсував двічі на тиждень, проте від сьогодні, 11 січня, поїзд курсуватиме щоденно до 21 січня включно для вивезення усіх бажаючих пасажирів», - повідомили в прес-центрі.

Відео дня

У прес-центрі нагадали, що раніше залізничники призначили додатковий рейс поїзда №686, завдяки чому жителі півдня Одещини дісталися на роботу і додому, коли був снігопад, хуртовина, штормовий вітер та замети на трасі Одеса-Рені.

У прес-службі уточнили, що додатковий поїзд відправлятиметься з Одеси о 16:20. Прибуття в Ізмаїл – о 22:54, потім відправлення – о 23:59 та прибуття в обласний центр – о 6:39.

За словами голови Одеської обласної ради Анатолія Урбанського, на найближчі дні синоптики прогнозують вітер до 9-14 м/с, невеликий мороз (вночі – до мінус 8), на автошляхах – ожеледиця і видимість сьогодні – до 2 км.

«Вже 13-го вдень буде плюс 3, але нічний мороз зробить дорожню ситуацію ще небезпечнішою», - зазначив Урбанський.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в деяких районах Одеської області продовжено заборону на пересування на усіх дорогах у зв'язку з погіршенням погодних умов. Закрито в'їзд до Одеси для вантажівок.