Іменні проїзні залізничні квитки введуть через 15 днів після публікації відповідної постанови в офіційному друкованому виданні Кабінету Міністрів України - газеті «Урядовий кур'єр».

Про це УНІАН повідомили у Державній адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця"), коментуючи інформацію низки ЗМІ про дату набуття чинності постанови Кабміну від 6 березня 2013 р. № 160 «Про внесення змін до Порядку обслуговування громадян залізничним транспортом».

Про дату публікації й, відповідно, початок продажу квитків із вказівкою прізвища та імені пасажира «Укрзалізниця» повідомить додатково.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, постанову №160 від 6 березня 2013 «Про внесення змін до Порядку обслуговування громадян залізничним транспортом» опубліковано на сайті Кабінету Міністрів України.

Вона зокрема передбачає впровадження іменних проїзних залізничних квитків на поїздах далекого прямування, при цьому документ, що засвідчує особу, необхідно пред'являти лише під час посадки в поїзд, а не під час придбання квитка.