Валерия Солода

Міністерство інфраструктури України звільнило з посади генерального директора Державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» Костянтина Кривенка на підставі поданої ним заяви, повідомляє прес-служба відомства.

«Отже, достроково розірвано контракт, укладений з Костянтином Кривенком, відповідно до п. 1 ст. 36 КЗпП України за згодою сторін», - наголошується в повідомленні.

Виконання обов'язків генерального директора «Укрпошти» з 19 березня покладено на заступника генерального директора Валерія Солода.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Мінінфраструктури призначило Костянтина Кривенка керівником «Укрпошти» у червні 2013 року. До цього він обіймав посаду члена Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку (НКЦПФР).

Довідка УНІАН. УГППС «Укрпошта» входить в сферу управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. «Укрпошта» надає більш як 50 видів послуг у 14 тис. відділеннях по всій Україні. Штат компанії нараховує більш як 98 тисяч співробітників.

Читайте такожПоштові відправлення в Росію будуть обмежені за частотою, вартістю і вагою