Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») відновила попередній продаж квитків на ряд поїздів, які курсуватимуть із 10 травня 2014 року, повідомили УНІАН у прес-службі відомства.

"Після корегування розкладу руху поїздів у зв'язку з ремонтними роботами на ділянці Корсунь – Городище "Укрзалізниця" відновила попередній продаж квитків на поїзди, які відправляються в рейс із 10 травня 2014 року", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, "Укрзалізниця" відновила попередній продаж квитків на поїзди, що сполучають Сімферополь із Києвом, Львовом, Маріуполем, Ковелем, а також Київ із Донецьком, Херсоном, Адлером, Запоріжжям, Севастополем та іншими містами.

Відео дня

Читайте також"Укрзалізниця" змінить графік руху поїздів через анексію Криму

Як повідомляв УНІАН, 14 квітня «Укрзалізниця» відновила попередній продаж квитків на ряд поїздів, які курсуватимуть 10 і 11 травня 2014 року, попередній продаж на які також був призупинений наприкінці березня в зв'язку з необхідністю корегування графіка руху поїздів із урахуванням "вікон" – перерв у русі поїздів для проведення ремонтних робіт на ділянці Корсунь – Городище.