УЗ увеличила количество рейсов четырех дополнительных поездов к майским праздникам

Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця»), у зв'язку з підвищеним попитом на пасажирські перевезення під час травневих свят, збільшила кількість рейсів раніше призначених чотирьох додаткових поїздів, повідомили УНІАН у прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, крім раніше призначених дат, додаткові поїзди відправляться в наступні рейси: №192Л/191Л за маршрутом Львів - Київ, який відправиться з Львова і Києва 30 квітня; №207К/207Л сполученням Київ - Ужгород, який відправиться із столиці 29 квітня, а з Ужгорода 30 квітня; №217К/217О за маршрутом Київ - Івано-Франківськ, який відправиться з Києва 29 квітня, а з Івано-Франківська 30 квітня; №210Ш/209К сполученням Миколаїв - Київ, який відправиться з Миколаєва 28 квітня, із столиці 29 квітня.

"За інформацією про відкриття попереднього продажу квитків на вказані рейси поїздів стежте за допомогою онлайн-системи booking.uz.gov.ua або уточнюйте в залізничних касах..."Укрзалізниця" постійно аналізує попит пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначає додаткові поїзди, а також збільшує кількість рейсів у найпопулярніших напрямках", - наголосили в прес-службі.

Відео дня

Читайте також"Укрзалізниця" призначила 83 додаткових рейси поїздів до травневих свят

Як повідомляв УНІАН, раніше «Укрзалізниця» призначила на період травневих свят 11 додаткових поїздів, які сполучають Київ зі Львовом, Вінницею, Ужгородом, Івано-Франківськом, Миколаєвом, а також поїзди Харків - Ужгород і Запоріжжя - Львів. Крім того, відомство призначило додаткові рейси поїздів №397/398 Черкаси - Львів №139К/140К Київ - Кам'янець-Подільський.

Також "Укрзалізниця" призначила 83 додаткових рейси регіональних і приміських поїздів до травневих свят, з них 22 додаткових приміських поїзди на 69 рейсів, а також 14 додаткових рейсів регіональних поїздів.

У 2013 році в період травневих і пасхальних свят залізниці України перевезли більш як 2,3 млн. пасажирів.