Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») у зв'язку з підвищеним попитом на пасажирські перевезення під час травневих свят призначила додаткові регіональні поїзди, що з’єднують столицю з Шосткою, Вінницею і Хмельницьким, повідомили УНІАН у прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, додатковий поїзд №810/809 сполученням Київ-Шостка вирушатиме зі столиці 30 квітня, 1 і 4 травня об 11:28, а з Шостки - в ці ж дні о 16:27, поїзд №867 за маршрутом Київ-Вінниця вирушить зі столиці 1 травня о 9:35, поїзд №853 сполученням Київ-Хмельницький вирушить зі столиці 30 квітня о 23:20.

"Укрзалізниця" постійно аналізує попит пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначає додаткові поїзди, а також збільшує кількість рейсів у найбільш популярних напрямах", - зазначили у прес-службі.

Відео дня

Читайте також"Укрзалізниця" призначила 83 додаткових рейсів поїздів до травневих свят

Як повідомляв УНІАН, раніше «Укрзалізниця» призначила на період травневих свят 13 додаткових поїздів, що з’єднують Київ зі Львовом, Вінницею, Ужгородом, Івано-Франківськом, Миколаєвом, Дніпропетровськом, а також поїзди Харків-Ужгород і Запоріжжя-Львів. Крім того, відомство призначило додаткові рейси поїздів №397/398 Черкаси-Львів №139К/140К Київ- Кам'янець-Подільський.

Також "Укрзалізниця" призначила 83 додаткових рейси регіональних і приміських поїздів до травневих свят, із них 22 додаткові приміські поїзди на 69 рейсів, а також 14 додаткових рейсів регіональних поїздів.

У 2013 році в період травневих і пасхальних свят залізниці України перевезли більш як 2,3 млн. пасажирів.