Центральный офис «Укрзализныци»

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") на час проведення перевірки фінансово-господарської діяльності відомства, призначила виконуючим обов'язки голови першого заступника генерального директора Максима Бланка.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Як повідомляв УНІАН, 8 вересня Кабінет міністрів України звільнив Бориса Остапюка від обов'язків гендиректора " Укрзалізниці " на час проведення перевірки фінансово-господарської діяльності підприємства.

Відео дня

Зокрема, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив розпочати цю перевірку через інформацію, що надійшла від правоохоронних органів, про можливі зловживання і факти корупції у відомстві.

Читайте також«Укрзалізниця» оцінила збитки від дій бойовиків у 900 млн гривень

У зв'язку з цим, за дорученням глави уряду України, створена відомча комісія Міністерства інфраструктури України, до якої залучені представники управління, відповідального за здійснення антикорупційної політики в Секретаріаті Кабінету міністрів.

Читайте також«Укрзалізниця» виплатить по 100 тис. грн сім'ям загиблих в АТО залізничників

Довідка УНІАН. Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») - орган керування залізничним транспортом загального користування, здійснює централізоване управління процесом перевезень у внутрішньому й міждержавному сполученнях та регулює виробничо-господарську діяльність залізниць.