Оціночна місія відвідає Київську, Івано-Франківську, Волинську та Черкаську області / фото УНІАН

Місія Європейського Союзу, яка працюватиме в Україні з 29 січня по 8 лютого, оцінить українську систему державного контролю виробництва м'яса птиці та продуктів з нього, які призначені для експорту в країни ЄС, повідомила прес-служба Державної податкової служби безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

Читайте такожУкраїна збільшила зовнішньоторговельний обіг продукцією АПК майже на $2 мільярди

"Почала роботу місія інспекторів Генерального директорату Європейської комісії з питань охорони здоров'я та безпеки харчових продуктів (DG SANTE), яка прибула до України з метою перевірки заходів, прийнятих Держпродспоживслужбою за результатами попереднього аудиту системи державного контролю виробництва м'яса птиці та продуктів, отриманих з нього, призначених для експорту до Європейського Союзу", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Планується, що оціночна місія відвідає Київську, Івано-Франківську, Волинську та Черкаську області, проведе зустрічі з представниками головних управлінь Держпродспоживслужби у цих областях та ознайомиться з роботою ряду підприємств. Крім того, за результатами роботи місії протягом місяця буде складений звіт.

Як повідомляв УНІАН, попередня місія DG SANTE з аудиту системи державного контролю виробництва м'яса птиці та продуктів з нього працювала в Україні з 27 лютого по 9 березня 2018 року.