Група компаній “Укрлендфармінг” українського бізнесмена Олега Бахматюка, один з найбільших агрохолдингів Європи, виділяє кошти на покращення харчування дітей освітнього закладу на Полтавщині.

Підприємство Групи компаній ТОВ «Райз-Схід» перерахувало Мелехівському навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Чорнухинської районної ради Полтавської області  63 тисячі гривень, що дало змогу значно покращити харчування  дітей. 

Відео дня

Вже не вперше “Райз-Схід” турбується про мешканців сіл, де орендує землю. Цієї зими завдяки зусиллям підприємства потужними тракторами «Джон Дір» у заметіль розчищено від снігу близько 200 кілометрів траси Київ – Полтава, яка була повністю заблокована на кілька годин. В селах Мелехи, Загребелля й Городище Чорнухинського району, як і в багатьох інших, «Райз-Схід» розчистив дороги від снігу. Також підприємство підтримує Будинок культури Жабківської сільської ради, організовує для місцевих жителів заходи до свят разом з сільскими радами, допомагає переселенцям зі Сходу. Так “Райз-Схід” допоміг придбати газифікований будинок на території Мелехівської сільської ради для сім’ї, яка має неповнолітніх дітей.

“Приємно, що в нашому селі такі господарники, які дбають про жителів села і наше підростаюче покоління, – зазначив Олексій Григорович Солодкий, в.о. старости сіл Мелехи, Загребелля та Городище Чорнухинського району Полтавської області. – Це підприємства, які розуміють сільські труднощі  і беруть активну участь у їх подоланні. Турботу від бізнесу “Укрлендфармінг” ми відчуваємо на собі у багатьох справах - це і податки на місцях, і робочі місця для селян, і кошти на створення кращого добробуту в нашому селі» 

“Укрлендфармінг” є найбільшою за розмірами земельного банку аграрним підприємством України і одним з найбільших платників податків. Як соціально відповідальна компанія «Укрлендфармінг» вкладає десятки мільйонів гривень в різноманітні соціальні та інфраструктурні проекти, соціальну допомогу мешканцям населених пунктів, в яких ведуть свою діяльність підприємства холдингу.